From The Blog

Europa

Zonovergoten Madeira

Heb je behoefte aan een zonnige vakantie? Boek dan een vakantie naar het zonovergoten Madeira. Dit Portugese eiland heeft alles in zich voor een zonnige vakantie. Het is de plek van kilometerslange stranden waar je eindeloos kunt zonnen. De ultieme ontspanning voor een zonvakantie. Zeker het zuiden van Madeira is hier uitstekend geschikt voor.

Watersporten op Madeira
Ben je een actieve watersporter? Dan zul je je op Madeira zeker op je plek voelen. Vooral in de zomer worden er volop activiteiten op en rondom het water georganiseerd die surfdudes zeker zullen aanspreken. Natuurlijk kun je ook gewoon een verkoelende duik nemen in zee. Na een dagje zonnen is dit altijd lekker om te doen.

Het authentieke Madeira
Wil je liever de toeristische drukte ontvluchten? Dan is het noorden van Madeira een geschikte bestemming voor je. Hier kun je kennismaken met het traditionele karakter van Madeira. Uiteraard kun je ook gewoon een terrasje pakken en ontspannen door een culturele wandeling te maken langs verschillende dorpjes.

Madeira als Bloemeneiland
Madeira wordt ook wel het Bloemeneiland genoemd. Waar je ook bent op Madeira, je wordt overal overspoeld met prachtige bloemen. Zo kun je eindeloos wandelen door prachtige tuinen en parken. Vergeet zeker niet om een aantal foto’s te maken van de vele kleurrijke bloemen.

Hoe kom je op Madeira?
Voordat je op je vakantiebestemming aankomt, zit je minimaal 4 uur in het vliegtuig. Je kunt een rechtstreekse vlucht boeken, maar het is ook mogelijk om een tussenstop te maken in Lissabon. Wellicht dat je dan ook nog iets van de Portugese hoofdstad mee kunt pikken. Hoe je ook vliegt, je gaat ongetwijfeld een geweldige vakantie tegemoet!

Have your say