From The Blog

Verre reizen

Zonnig en kleurrijk Tunesië

Tunesië is het land bij uitstekend voor een zonnige vakantie. Naast grote zandvlaktes, zijn er ook volop badplaatsen en kun je luxe overnachten in een mooi hotel aan een prachtig wit strand. Uiteraard volledig omgeven door palmbomen. De perfecte ingrediënten voor een zonvakantie!

De mooiste bezienswaardigheden in Tunesië
Tunesië heeft een aantal attracties die je tijdens je vakantie zeker eens moet bezoeken. Wat dacht je van een trip naar het charmante Sousse? Vooral de wit met blauw geverfde huisjes zullen indruk op je maken. Houd je van veel gezelligheid in je vakantie? Dan is Port el Kantaoui zeker aan te raden. Deze haven biedt enorm veel ontspanning. Vind je het prettiger om van alle gemakken te zijn voorzien? Dan is Hammamet een interessante optie.

Kom tot rust in Tunesië
Uiteraard breng je tijdens je vakantie in Tunesië een bezoek aan de Hammam. Het heeft absoluut een rustgevende werking op je lijf en psyche. Zeker als je dit combineert met een ontspannen massage.

Wil je ook kennismaken met een stukje indrukwekkende geschiedenis? Bezoek dan de Catacomben van Sousse. Ze werden door de vroege christenen veelal gebruikt
als vluchtoord om hun geloof te beoefenen.

Houd het reisadvies in de gaten
Voordat je een reis boekt naar Tunesië, is het slim de website van de Rijksoverheid te boeken. Af en toe kan het onrustig zijn in het land. Verdiep je daarom vooraf in het reisadvies, voordat je daadwerkelijk je vliegticket boekt.

Mystiek en comfort in één land
Zijn er geen spanningen? Dan zul je ongetwijfeld met volle teugen genieten van je vakantie in het zonnige en kleurrijke Tunesië. De mystiek van de Arabische wereld en het comfort van de westerse wereld vinden elkaar hier op een unieke manier en het is bijzonder om daar deel vanuit te maken.

Have your say