From The Blog

Verre reizen

Op vakantie naar de Kaapverdische eilanden

Wil je op reis naar een scherp geprijsde vakantiebestemming? Dan is Kaapverdië, ook wel de Kaapverdische eilanden genoemd, het perfecte vakantieadres voor jou! Het is een unieke plek om tot rust te komen en weer op te laden voor de rest van het jaar.

Kaapverdië wordt gekenmerkt door een mix van Portugese en Afrikaanse invloeden en het gehele jaar is er een aangename temperatuur van rond de 25 graden. Een buitenkans die je natuurlijk niet mag laten liggen.

Surfen op Sal

Ben je een surfliefhebber? Dan is het eiland Sal bij uitstek geschikt voor een surfvakantie. Wind- en kitesurfers kunnen zich hier uitstekend vermaken. Als je wilt kun je hier ook surflessen volgen. Ideaal als je nog nooit op de surfplank hebt gestaan!

Uiteraard kun je op dit Kaapverdische eiland ook gewoon een terrasje pakken voor een drankje of lekker zonnen op de prachtige witte stranden. Beeld je eens in hoe fijn het is om met een cocktail aan het helderblauwe water te liggen, terwijl de zon je huid verwarmt en de winterkou langzaam uit je lijf verdwijnt.

Fogo

Als je wel een beetje van mystiek houdt, bezoek dan zeker het eiland Fogo. Op dit eiland is het altijd mistig en je vindt er veel groen en bergen. Het is de plek om je gedachten weer eens op een rijtje te zetten en inspiratie op te doen voor het komende seizoen. Wie weet welke dromen je hier ontdekt!

Nuttige informatie

Kaapverdië ligt op ongeveer 6 uur vliegen vanaf Nederland. Je hoeft dus geen hele dag in het vliegtuig te zitten en je hebt daadwerkelijk nog wat aan je dag als je in Kaapverdië aankomt. Transavia is één van de luchtvaartmaatschappijen die naar Kaapverdië vliegt. Kortom, voor een voordelige en zonnige vakantie, kies je voor een vakantie naar de Kaapverdische eilanden.

Have your say