From The Blog

Europa

Zalige zonvakanties, mooie campings

Wanneer je het hebt over lekker weer, prachtige stranden en heerlijk eten, droomt bijna iedereen weg van een lange vliegvakantie. Het kostenplaatje dat daar komt bij kijken, kan soms hard tegenvallen. De beste oplossing voor mensen die avontuurlijk zijn aangelegd is daarom op camping gaan. Wat meer is: inboeten op kwaliteit moet helemaal niet meer.

Luxe vind je overal
Iedereen die op camping is geweest, heeft het waarschijnlijk ooit gezien: een camping waar je nooit meer naar toe wilt. Gelukkig is het landschap van campings dat in de jaren ’50 bestond danig veranderd. Luxe hotels vind je overal. Luxe campings vind je tegenwoordig ook. Toch kan een luxe camping nog net dat tikkeltje meer geven dan een hotel.

Het beste van twee werelden
Kamperen met het gezin is eigenlijk het beste van twee werelden. Je leert er snel nieuwe mensen kennen, staat volledig op je eigen benen en je kan genieten van de heerlijke luxe die je normaal enkel in een all-in hotel vindt. Steeds meer campings, zoals onder andere Camping La Sirene, zorgen voor faciliteiten die doen denken aan een vijfsterrenhotel: kinderzwembaden, jacuzzi’s, minigolfparcours,… Je kids en jij zullen het heerlijk vinden!

camping las dunas

Camping Las Dunas

Wil je eerder je avontuurlijke kant bovenhalen en leren duiken in de Middellandse Zee? Ook dat is mogelijk op een camping. Zo kan je in Camping Las Dunas aan de Costa Brava zelfs genieten van prachtige excursies die je door drie wonderlijke natuurgebieden loodsen. Je kan je kinderen zelfs even naar de miniclub brengen als je een ogenblikje rust wilt. Heerlijk genieten, voor groot en klein!

Campings zijn al lang niet meer wat het ooit geweest is. Ze zijn geëvolueerd. Ze zijn mooier, praktischer en vooral aangenamer geworden dan vroeger. Er is haast geen onderscheid meer met een zonvakantie in een hotel. Je krijgt er gegarandeerd een mooie vakantie voor minder geld!

Have your say