From The Blog

Europa

Heerlijke zonvakantie naar Griekenland

Ben jij voor de komende zomervakantie op zoek naar een leuke bestemming maar weet je niet waar je naar toe moet? Denk dan eens aan Griekenland. Griekenland is een vakantieland bij uitstek en biedt voor ieder wat wils. Wil je graag een actieve vakantie met wandelen, fietsen en veel plekken bekijken? Kies voor Griekenland! Wil je liever genieten van zon, zee en strand en heerlijk tot rust komen? Kies dan ook voor Griekenland! De veelzijdigheid van het land zorgt er voor dat jij altijd het soort vakantie kunt vinden dat jij zoekt. Vanwege de vele eilanden die Griekenland rijk is, zijn er voldoende bestemmingen in het land waar je uit kunt kiezen. Onze tip; Boek een hotel of resort met all-inclusive op de Griekse eilanden en je zult helemaal ontspannen thuis komen.

Prachtig Santorini

Een van de eilanden die door veel toeristen als één van de mooiste eilanden van Griekenland gezien wordt is Santorini. Santorini is niet enorm groot, maar heeft wel een aantal punten wat het eiland uniek maakt. Zo kent het eiland enorme hoogteverschillen. Op het hoogste punt van het eiland heb je een uniek uitzicht over het hele eiland, een uitzicht dat je niet snel zult vergeten. Een ander uithangbord van het eiland is het dorpje Oia. Het bekende dorpje met de witte huisjes met blauwe daken met een fenomenaal uitzicht op zee. Iedere dag weer is de zonsondergang hier een hoogtepunt van de dag.

Vakantie op Rhodos

Een ander indrukwekkend eiland in Griekenland is Rhodos. Rhodos is één van de grotere eilanden van Griekenland en is erg populair onder toeristen. In het noorden van het eiland vind je de grootste stad, Rhodos-stad. Deze stad kent vele leuke hotels, een prachtig strand en een bruisend nachtleven. Zoek je wat meer rust op een afgelegen plek, dan kent het eiland veel kleinere badplaatsen met fijne hotels, waar je het ultieme vakantiegevoel kunt beleven. Een aanrader is het bezoeken van de stad Lindos. Deze middeleeuwse stad is prachtig om te bekijken en heeft een gezellig centrum. Hoogtepunt van de stad is de eeuwenoude Akropolis, die bovenop de berg middenin de stad te vinden is.

Op zoek naar een verre reis? Bezoek eens Tunesië.

Have your say