From The Blog

Goedkoop met de trein door de acties te volgen

Stedentrips

Goedkoop met de trein door de acties te volgen

Wil je een goedkoop treinkaartje? Dan zul je de laatste spaaracties en kortingsacties moeten volgen. Dit is interessant als je vaak, of van plan bent om, lange treinreizen te maken. Woon je bijvoorbeeld in het noorden van het land en wil je een weekendje Maastricht met de trein boeken, of misschien andersom? Dan kun je jouw treinreis echt goedkoop maken! Reis goedkoop met de trein door van zoveel acties als mogelijk gebruik te maken!

Goedkoop met de trein

Om niet alle acties te hoeven volgen, zijn er gelukkig websites die voor jou bijhouden welke acties er op dit moment geldig zijn. Goedkoop met de trein is dan gewoon een kwestie van naar die website gaan en kijken welke acties er op dit moment geldig zijn. Soms zijn er langer lopende acties zoals de NS Seizoensretour, soms zijn er spoordeelweken. Ook winkels zoals het Kruidvat, de Albert Heijn of de HEMA hebben soms acties lopen waardoor je jouw treinreizen relatief goedkoop kunt uitvoeren!

Leuke acties uit met goedkoop treinkaartje

De spoordeelwinkel heeft vaak hele leuke dagjes uit in combinatie met een treinticket. Zo reis je pas echt goedkoop met de trein. De acties van de spoordeelwinkel hoeven niet eens per se een treinticket van de NS te zijn, ook Arriva en andere treinmaatschappijen doen mee met dit soort acties. Bijvoorbeeld een rondvaartboot in Amsterdam voor 23 euro, inclusief retour treinticket. Heel erg leuk als je in het noorden of zuiden van het land wilt en je wilt een dagje naar de Nederlandse hoofdstad. Beschouw de rondvaartboot als een plus, je kunt de rest van de dag spenderen in Amsterdam! Dit was een actie die inmiddels al is afgelopen, maar er zijn vaak minimaal 10 van dit soort acties actief op hetzelfde moment. Je moet het alleen in de gaten hebben en doorhebben. Bezoek goedkoopmetdetrein.com daarom wekelijks voor de laatste treinacties om goedkoop met de trein te kunnen reizen!

Have your say