From The Blog

Uncategorized

Genieten in het zonnige Miami

Als er een plek is in de Verenigde Staten waar de zon bijna altijd schijnt, dan is het Miami wel. Deze stad is gelegen in het zuidoosten van Florida. Aan zonuren heeft deze Amerikaanse stad dus geen gebrek. Wat heeft Miami jou als toerist nog meer te bieden?

Everglades National ParkAmerican Alligator, Alligator mississipiensis, Split over and under water shot, Florida Everglades
Een indrukwekkende ervaring kun je opdoen in Everglades National Park. Het is de plek waar niet alleen reptielen zoals krokodillen zich thuisvoelen, maar hier wonen ook nog steeds indianen. De beste manier om dit park te verkennen, is door middel van een boottocht.

Miami Seaquarium
Een andere ervaring die je zeker bij zal blijven, is een bezoek aan Miami Seaquarium. Hoewel deze bezienswaardigheid zeer omstreden is, kun je hier orka’s zien optreden. Veel mensen leveren kritiek op het te kleine bassin van de orka’s. De beste manier om dit te kunnen beoordelen, is echter door deze show met eigen ogen te zien.

South Beach – het bekendste strand van Miami
Je zomerse vakantie komt tot een hoogtepunt op Miami Beach. Hier kun je volop genieten van de zon. South Beach is misschien wel het meest bekendste strand in geheel Miami en de Verenigde Staten. Het zand is er mooi en zacht en je hebt een prachtig uitzicht over de oceaan. Het is de plek waar veel mensen graag vertoeven. Bovendien kun je hier foto’s maken van elke dag weer een prachtige zonsondergang.

Vliegen naar Miami
Als je gaat vliegen naar Miami, dien je rekening te houden met een vliegtijd van minimaal 10 of 11 uur. Als je een tussenstop maakt, duurt de vlucht nog iets langer. Op de terugweg ben je vaak sneller thuis, omdat je de wind mee hebt. Voordelige vliegtickets boek je natuurlijk online na het vergelijken van diverse airlines.

ESTA aanvragen

Voor je vertrekt naar Amerika is het van belang dat je niet vergeet  een ESTA aan te vragen. Een ESTA kun je aanvragen via Evisumservice.nl.

Have your say