From The Blog

Verre reizen

Een zonnige vakantie in Florida

Als je wel van een afwisselende vakantie houdt in een zonnig vakantiegebied, dan is Florida een absolute aanrader. Zeker in Miami vind je talloze stranden waar je kunt ontspannen. Vooral de westkust van Florida is uitstekend geschikt om te relaxen aan prachtige witte stranden en kristalhelder water.

Vergeet ook zeker geen bezoekje te brengen aan de hippe uitgaansgelegenheden langs de kust en de grote hoeveelheid boetiekjes die hier te vinden zijn.

Breng een bezoek aan een pretpark en zwem met dolfijnen3684772890_0dd15a4ac0_b

Florida is een staat waar veel pretparken te vinden zijn. Het meest bekende attractiepark in Florida is Walt Disney World. Een attractiepark dat in 2011 is geopend, is LEGOLAND Florida. Het is het grootste park van alle LEGOLAND parken in de wereld.

Een unieke ervaring die je kunt opdoen in Florida is het zwemmen met dolfijnen. Je wordt voortgetrokken terwijl jij je vasthoudt aan de rugvin van de dolfijnen. Een bijzondere belevenis die niet goedkoop is, maar wel een blijvende indruk op je zal achterlaten. Je kunt onder andere met dolfijnen zwemmen in Discovery Cove.

Kajakken in het Weeki Wachee Springs State Park

Als sportieveling zul jij je uitstekend weten te vermaken in het Weeki Wachee Springs State Park. Het is een mooie plek in Florida waar je uitstekend kunt kayakken in kristalhelder water. Bovendien vind je er een diversiteit aan flora en fauna die een kajaktocht extra bijzonder maken.

Voordelig vliegtickets boeken naar Florida

Een vliegticket naar Florida is niet goedkoop, maar er zijn diverse vergelijkingswebsites waar je met veel voordeel een vliegticket kunt boeken. Bovendien mag je ook niet vergeten dat een vakantie naar Florida een investering is die zichzelf binnen enkele dagen weer heeft terugverdiend. Je doet namelijk een ervaring op die je niet snel meer zult vergeten.

Have your say