From The Blog

marokko

Verre reizen

Een sprookjesachtige Marokko

Wil je er dolgraag tussenuit naar een zonnige bestemming? Dan is een zonvakantie naar Marokko zeker iets voor jou. Vooral de diversiteit maakt Marokko erg aantrekkelijk voor een zonvakantie. Houd je wel van een beetje zon, zee en strand? Dan kun je bij de kustplaatsen Agadir of Essaouira uitstekend terecht. Je kunt er heerlijk luieren, genieten van de zon en weer helemaal opladen voor de nieuwe periode die voor je ligt.

Een diversiteit aan landschappen

Toch is Marokko meer dan slechts een land waarin je van de zon kunt genieten. In het land zijn namelijk ongelofelijk veel culturele schatten te vinden en ook qua natuur is er veel diversiteit in Marokko. Zo zijn er prachtige woestijnen met zandheuvels te vinden. Reis je wat verder door naar het Atlasgebergte, dan kun je daar de bergtoppen zien liggen die met sneeuw bedekt zijn.

Marrakech, parel van het zuiden

Marrakech wordt ook wel de parel van het zuiden genoemd. Een tripje naar deze middeleeuwse stad is dan ook zeker aan te raden. Vooral het oude centrum in deze stad is schitterend om te bekijken, want je kunt er eindeloos ronddolen over marktjes waar je verschillende leuke souvenirs kunt kopen.

Mooi in Marokko zijn ook de vele koopmanshuizen en paleizen die je er kunt vinden. Als echte cultuurliefhebber zul je hier ontzettend veel plezier aan kunnen beleven. Vergeet daarom geen fototoestel mee te nemen om wat leuke foto’s te kunnen schieten.

Bezoek een Marokkaans badhuis

Een stukje ontspanning kun je ook creëren door een bezoek te brengen aan een Marokkaans badhuis. Je kunt hier niet alleen genieten van thermale baden, maar ook lekker gemasseerd worden. Zeker na een stressvolle periode kan dit zeer aangenaam zijn.

Boek een voordelig vliegticket via een vergelijkingswebsite en geniet van een typisch Marokkaanse vakantie!

Have your say