From The Blog

Europa

Boek een trip naar Torremolinos

Genieten van de Spaanse zon

Wanneer je graag een zonnige zomervakantie wilt beleven, dan kun je dit prima realiseren door een vakantie te boeken naar Torremolinos. In deze Spaanse tijd kun je optimaal van de zon genieten. Vroeger was deze stad een heel klein dorpje, maar inmiddels is dit dorpje uitgegroeid tot een grote en enorm populaire badplaats. De stranden zijn er goed onderhouden en je kunt er prima cocktails drinken op de vele terrasjes.

Het centrum van de stad

Naast diverse sfeervolle bars en discotheken, heeft Torremolinos zo ook zijn culturele charme. Zo is het oude centrum van de stad prachtig om te zien en aan te raden om door heen te lopen. In het oude centrum tref je tevens ook de grote winkelstraat Calle de San Miguel aan, waar je naar hartenlust kunt winkelen. Uiteraard kan er ook prima gegeten worden in deze stad. Het leukste is het om dat te doen aan de boulevard en het strand.

Ontspannen en actief bezig zijn

In deze badplaats zijn 10 stranden te vinden. Strandstoelen kun je gemakkelijk en goedkoop huren. Vaak betaal je niet meer dan € 10,00 per dag. Wanneer je liever actief bezig wilt zijn, dan is dit ook prima mogelijk. Je kunt er bijvoorbeeld paardrijden, volleyballen en gebruik maken van een atletiekbaan. Voor de duikliefhebbers is het mogelijk om lessen te volgen aan de duikschool.

Een geslaagde vakantie in Torremolinos

Spanje is geen duur land en daarom kun je prima een vakantie boeken naar Torremolinos. Of je nu op het strand gaat liggen, of je bezoekt diverse oude visserswoningen, een vakantie naar deze stad in Spanje is altijd geslaagd. Wacht daarom niet langer met het boeken van een vakantie naar Spanje, maar geniet de komende zomer van een overheerlijke zon!

Have your say